Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši!

Dobrodošli v šolskem letu 2023/2024, ki bo zopet poln novih izzivov, novih priložnosti, novih nalog, novih obveznosti in novih znanj. Čeprav se verjetno naša pričakovanja, načrti in želje v zvezi z njim razlikujejo, pa naj nam bo skupen končni cilj, in sicer: pridobiti kvalitetno in uporabno znanje ter okrepiti človeške vrednote, kot imamo zapisano v naši viziji, in za katere se moramo truditi vsi skupaj.

Drage učenke, dragi učenci, pred vami je spet veliko novega znanja. Naše učiteljice in naši učitelji vam ga bodo pomagali pridobiti, potreben pa bo tudi vaš prispevek. Brez rednega dela v šoli in doma ne bo šlo, zato upoštevajte navodila učiteljic in učiteljev ter svoje obveznosti opravljajte sproti, zavzeto in odgovorno.

Vaša skrb naj ne bo samo učenje, poskrbite tudi za svoje zdravje in zdravje drugih, zato bodite v prostem času veliko na svežem zraku, se veliko gibajte, v šolo pa prihajajte zdravi. Seveda ne pozabite tudi na varnost v prometu.

Spoštovani starši, želimo, da boste nam in svojim otrokom pomagali na poti do znanja. Računamo na vašo podporo, predvsem pa na vaše zaupanje v naše delo. Bodite zgled svojim otrokom in jim pomagajte krepiti človeške vrednote, kot so poštenje, spoštovanje drugih in drugačnih, prijaznost, vztrajnost, vljudnost, ljubezen.

Drage učenke, dragi učenci, želim, da bo šolsko leto 2023/2024 polno novih znanj, prijetih izkušenj, prijaznih odnosov in lepih spominov.