ROBIN HOOD IN SPREHOD PO CELJU

VTISI ŠESTOŠOLCEV

Med predstavo so igralci metali zlatnike in jaz sem bil tisti srečnež, ki ga je ulovil. Po predstavi smo si ogledali Mali oder. Tam smo poskusili brade in videli veliko različnih stvari. Ta dan mi je bil zelo všeč in zanimiv. Upam, da se bo tako lep dan še kdaj ponovil.

Žan

Imeli smo gledališko vzgojo, kjer nam je gospa pojasnila, kako poteka predstava in povedala je tudi, kakšni poklici so prisotni v gledališču. Razkazala nam je garderobo za igralce in lahko smo poskusili nekatere kostume. Ta dan mi je bil zelo všeč. Predstava je bila zelo smešna in tudi poučna. Če imate čas, si jo kdaj poglejte!

Doroteja

Predstava Robin Hood je bila lepa in včasih strašna. Priporočam jo tudi drugim.

Janja

Ključni del dneva je bila igra Robin Hood, saj smo zaradi nje šli v Celje. Razburljiva predstava je bila »epska« in tudi zapletov je bilo ogromno, a ji je manjkalo komedije, saj bi to gledalce zelo navdušilo. V obisku zaodrja so nam povedali veliko zanimivosti, na primer to, da je kri za gledališče samo iz sladkorja in barve ter da za lasulje uporabljajo lase Korejk, saj so njihovi lasje bolj čvrsti in prožnejši.

Nejc

Najbolj všeč mi je bilo, ko smo lahko odšli sami po trgu.

Lukas

Gledali smo predstavo Robin Hood. Bila je zelo zanimiva, zabavna in smešna. Izvedeli smo, da imajo v gledališčih šepetalke, da igralcem frizure urejajo frizerke, kostume šivajo šivilje, da jedo pravo hrano. Igralci imajo vaje dvakrat dnevno.

Aleksej

Bilo je zabavno, najbolj, ko so igralci metali čokoladne kovance v publiko. Žan iz 6. razreda je ujel enega. Pokazali so nam tudi, kako delajo rane in lasulje. Lasulje so narejene iz korejskih las, ker so dobri za oblikovanje. Nato je par učencev poskusilo brade in brke, izgledali so smešno. Dan mi je bil zelo všeč in bi še ponovil.

Nik

Predstava mi je bila zelo všeč, bilo je dobro, ker smo bili v prvi vrsti na balkonu.

Luka

Na Malem odru so nam povedali, da se tam igrajo manjše predstave in da igrata le dva igralca. Lahko smo poskusili brade. Šli smo tudi po mestu Celje in videli igluje in snežake.

Tjaša

VTISI PETOŠOLCEV


Foto: SNG Celje