SNEGULJKA

Devetošolci so nas očarali z igrico Sneguljka in ob tem smo zbrali že prve vtise:

Igrica govori o eni gospe, ki je imela facebook in je njena hčerka imela več lajkov. Zato jo je poslala v gore brez telefona. A tam se je imela lepo z enimi fanti pohodniki. Potem ji je mama poslala  gojzerje, ki so jo ožulili, sončno kremo, ki ji je opekla, in smut,i ki jo je skoraj zastrupil.

Najbolj zanimiv lik mi je bil Grega, ki ga je igral Ožbej, ko je Sneguljko zapeljivo pogledal. Zelo sem vesel za 9. razred, da so se tako potrudili.

Gašper Pančur, 5. r.

Bilo je razburljivo in zelo zanimivo. Ožbej je bil zelo zanimiv in je lepo pel. Mačeha je bila tečna in obsedena z internetom, igrala jo je Sara. Bilo je dobro, ker so tudi peli.

Nik Murko, 5. r.

9. razred je za nas pripravil gledališko predstavo Sneguljka. Všeč mi je bila cela predstava, saj je bila smešna. Po predstavi smo se peš odpravili nazaj v šolo, hodili smo pol ure. Zapomnil sem si nekaj igralcev: Ožbej – vodnik, Sara – mačeha.

Tilen Pajk, 5. r.

Igralec Ožbej je bil zelo zanimiv v vlogi glavnega vodnika. Zaljubil se je v Sneguljko, ki jo je igrala Gaja. Na koncu predstave sta se zelo zaljubljeno gledala. Mačeha je bila zelo ljubosumna, ker je imela več lajkov kot Sneguljka.

Žan Gračner, 5. r.