SPET V ŠOLO

Drage učenke, dragi učenci!

Šolsko leto 2022/2023 je pred vrati. Vsi delavci šole vas že nestrpno pričakujemo in  se veselimo ponovnega srečanja z vami.

 

Spoštovani starši,

pred začetkom novega šolskega leta vam pošiljamo nekaj informacij.

– Prvi šolski dan bodo odvozi avtobusov ob 13.30. Učenci bodo imeli malico in kosilo (po prijavah na prehrano), od 6. ure dalje bomo izvajali jutranje varstvo ter dejavnosti razširjenega programa do 15.45.

–  V tem šolskem letu se zamenjata relaciji mini busa, kar pomeni, da bo zjutraj v šolo najprej pripeljal učence iz smeri Prapretno, nato pa bo šel po učence iz smeri Šentvid. Prav tako bo po pouku najprej odvoz učencev v smer Prapretno, nato pa v Šentvid.

Nomago nam je posredoval naslednji vozni red:

–  V zvezi s širjenjem bolezni Covid-19 zaenkrat v šoli ni posebnih ukrepov. Učence bomo opozarjali na umivanje rok ter skrbeli za prezračevanje. Vas pa prosimo, da ravnate odgovorno in v šolo pošiljate zdrave otroke, ob pojavu kakršnih koli simptomov pa ustrezno odreagirate. Za vsakega otroka lahko v lekarnah vsak mesec brezplačno dobite 10 testov za samotestiranje.

– Starši, ki boste prihajali po otroke po 14. uri, ne vstopajte v učilnice, prav tako otrok ne čakajte pred vrati učilnice, ampak jih počakajte v garderobi oz. pred šolo.

– Kosila bomo učencem nudili na podlagi prijav, ki smo jih pridobili junija. Če bi karkoli spremenili v zvezi s šolsko prehrano, to sporočite v tajništvo. Sprotne odjave in prijave prehrane bodo še naprej potekale na ustaljen način (telefonsko, prek e-pošte ali prek obrazca na spletni strani šole – v zavihku Starši – Šolska prehrana).

Naj bo novo šolsko leto polno novih znanj, prijetnih izkušenj, prijaznih odnosov in lepih spominov.

ravnateljica Matejka Zendzianowsky s sodelavci

 

Ob vstopu v novo šolsko leto pa prisluhnite tudi ministru za izobraževanje, znanost in šport dr. Igorju Papiču in  županu občine Šentjur mag. Marku Diaciju.